Micro-dermabrasie


Rimpels en huidproblemen

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken en groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.


Veilige huidverbetering

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid 'gespoten'. Deze microkristallen raken de huid, waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend! 


Wat kan er behandeld worden?

Micro-dermabrasie kent vele toepassingen. We zetten alle toepassingen voor u op een rijtje:

  • Huidverjonging
  • Anti-rimpel behandeling
  • Huidverfrissing (rokershuid en doffe huid)
  • Pigment- en ouderdomsvlek verwijdering
  • Verzachten littekens (snij- en brandwonden)
  • Behandeling striae (zwangerschapsstriemen)
  • Vermindering hardnekkige acne
  • Vervaging acne littekens

 De behandeling

Afhankelijk van het soort behandeling start micro-dermabrasie in kuurverband met 1 x in de 3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken om het behaalde resultaat te behouden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.